Bellen, internet en televisie combineren

Bij de meeste telecomaanbieders kunt u meerdere producten afnemen, de zogenaamde triple P contracten. U neemt dan bijvoorbeeld bellen, internet en televisie tegelijk van een aanbieder af. Het voordeel is duidelijk; er is schaalvoordeel. Dit werkt doorgaans kostenbesparend. Daarom adviseren wij altijd om zeker even rond te kijken wat bij u thuis de mogelijkheden hiertoe zijn.

Uw huis kan worden voorzien van internet op een aantal manieren; via de TV-kabel, de telefoon-koperlijn, de telefoon-glasvezellijn of via de lucht. De aloude kabelmaatschappijen, net geprivatiseerd, kunnen u een compleet pakket van bellen, internetten en televisie aanbieden. Dit zijn UPC, Ziggo en anderen. Niet altijd de goedkoopste, maar wel een hoge snelheid. Via de telefoonlijn die in uw huis is aangebracht kan ook Koper: De aloude telefoonmaatschappij heeft nog een telefoonleiding naar uw huis waar veel informatie doorheen kan; bellen en internetten in elk geval. Als de telefoonlijn van glasvezel is, dan kan ook hier het hele combinatiepakket van bellen, internetten en televisie doorheen. U kunt bij aanbieders zoals Tele2 en KPN nagaan of uw huis is voorzien van glasvezel. Tot slot kunt u al decennia via de lucht bellen, en ook al enige jaren internetten, maar sinds een tijdje ook digitaal TV kijken via digitenne van KPN.

Lees de tips van de consumentenbond waar u op moet letten bij het afsluiten van een Alles-in-1 abonnement.

Meer lezen? Kijk verder bij een van de volgende onderwerpen:

Vergelijk internet voor thuis

Wilt u weten hoeveel internet bij u thuis kost? U kunt direct de verschillende internetaanbieders vergelijken. Ga nu internet voor thuis vergelijken.

Gevonden op: telefoonmaatschappijen, telefoonmaatschappijen vergelijken, telefoonmaatschappij

One thought on “Bellen, internet & TV

  • February 6, 2020 at 9:36 pm
    Permalink

    Goed artikel en vooral de lijst met relevante onderwerpen is erg handig! Er zijn vele mogelijkheden qu telefoonabonnementen, maar bekijk altijd goed wat bij je past. Het lijkt allemaal wel veel op elkaar maar neem wat meer de tijd en je ziet toch dat er pakketten zijn die meer bij je passen. Hecht je veel waarde aan privacy dan zijn er sommige abonnementen die standaard al sms-jes blokkeren bijvoorbeeld. Het kan ook zijn dat bepaalde betaalnummers worden geblokkeerd (0909-, 0906 of 0900-nummers. Op zich geen probleem als je een dienst als anoniembellen.nl gebruikt maar ik kan me ook voorstellen dat je het toch prettig vindt om de vrijheid te hebben om elk telefoonnummer te bellen dat je maar wilt. Dus, graag wat dieper en bekijk bovenstaande links aandachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *