Contractsduur contract

Welke looptijd van uw internet abonnement is acceptabel? Meestal wordt een contractsduur van 1 a 2 jaar aangehouden. Bij het afsluiten van een twee-jarig internetabonnement krijgt u vaak de ontvanger gratis. Wel zo voordelig. Het is meestal prima om twee jaar een internetabonnement te nemen omdat u toch niet zoveel overstapt, en u hiermee wel geld bespaard.

Overigens bent u na de vaste contractperiode vrij om elke maand het contract op te zeggen. Belangrijk is om de opzegdatum of einde van de looptijd van uw internetaansluiting in de gaten te houden, dan kunt u direct overstappen naar een goedkopere internetaanbieder. Zorg dat uw e-mail onafhankelijk van uw aanbieder is, neem een gmail of live account.

Let erop om niet een te lange looptijd te nemen. Regelmatig overstappen loont. De Consumentenbond biedt nuttige informatie aan consumenten die overwegen om een internet en TV abonnement af te sluiten. Benieuwd naar meer tips? Lees bijvoorbeeld tips om geld te besparen van het consumentenprogramma Radar.

Voordelig internet thuis

Hoe vindt u goedkoop internet thuis? Wij laten een overzicht van goedkoop thuis internet zien. Zo vindt u een goedkoop internet abonnement. Ga nu alle providers vergelijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *