De aanbieders van abonnementen met tv en internet gaan de prijzen per 1 juli aanzienlijk verhogen. Dit heeft te maken met de investeringen in het netwerk en de gestegen contentkosten. De prijzen zullen gemiddeld met 2,50 euro stijgen per maand.

TV met internet ideaal

Dit is voor de consument heel jammer, aangezien een televisie met internetmogelijkheden juist ideaal is. Hoe heerlijk is het om op een groot tv scherm op je eigen tijdstip je favoriete programma’s of films te kijken in plaats van op een klein laptopscherm. Neem bijvoorbeeld netflix tot youtube. Sommige televisieprogramma’s zijn enkel en alleen nog maar op videoland te zien en dat vereist dus een internetverbinding.

Kostenbesparing

Je kunt natuurlijk een televisieabonnement en een internetabonnement los van elkaar afsluiten, maar dan ben je veelal duurder uit. Door een televisieabonnement te combineren met een internetabonnement is het dus mogelijk om kosten te besparen.
Let op: wanneer een aanbieder aankondigt de prijzen van abonnementen met tv en internet te verhogen, krijg je vaak een korte periode de tijd om kosteloos over te stappen. Online kun je heel makkelijk verschillende aanbieders van tv en internet abonnementen met elkaar vergelijken, zodat je degene kiest die voor jou het goedkoopst is en het beste bij jouw wensen past.

Prijzen abonnement met tv en internet omhoog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *